Introducere » Ceasuri vechi » Ceas WOSTOK (URSS)


        

Ceas WOSTOK (URSS)


0x

 

Pretul nostru fără TVA : 331 LEI
Pretul nostru cu TVA (21 %):
400 LEI

în coş:
  buc  

Specificatie completa

Ceas mecanic de mana barbatesc marca WOSTOK, fabricat in fosta URSS, cu secundar central si 16 rubine. Se afla in stare de functionare foarte buna. Capacul din spate este cu filet si se detaseaza prin desurubare, actionandu-se asupra crestaturilor, 6 la numar. Un pret de 400 lei nu este un pret mare, avand in vedere cunoscuta fiabilitate a ceasurilor sovietice cu rubine, fabricate in regim de puternica subventionare din partea statului sovietic.

Comentarii

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

 

Rescrie imaginea: *
captcha Imagine noua

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

Alegeti o categorie

Contact

Monede si ceasuri vechi SRL

Adresa: Ploiesti, Romania

Email: monedesiceasurivechi@gmail.com

NWY3YjkyO